ΑγροτικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ και για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών στο γεωπονικό κατάστημα ΜΙΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στους Γαργαλιάνους

Μετά απο 5 χρόνια το Προγραμμα νέων αγροτών είναι πάλι εδώ. Το γραφείο μας στέκεται δίπλα στους νέους παραγωγούς έτοιμο να τους στηρίξει και να τους κατευθύνει ορθά στα μονοπάτια της επιτυχίας, σχεδιάζοντας βιώσιμες γεωργοοικονομικές μελέτες.

Πρόγραμμα Νέων Αγροτών 2021

Εάν είσαι από 18 έως 41 χρόνων και ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς, για πρώτη φορά, επαγγελματικά με τη Γεωργία, με ποσό ενίσχυσης εισόδου από 35.000 ευρώ έως και 40.000 ευρώ, τότε επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε τα πλεονεκτήματα, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλεξιμότητας.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά επίσης αναλαμβάνουμε την καθοδήγηση και την ορθή διαμόρφωση της Δήλωσης ΟΣΔΕ 2021 που αποτελεί το πρώτο βήμα και απαραίτητο δικαιολογητικό για την ένταξή σου στο Πρόγραμμα Νέων Γεωργών.

Παραγωγοί ανεξάρτητα απο το γραφείο που θα επιλελέξετε για την κατάθεση του φακέλου σας προσοχή στα κριτήρια επιλεξιμότητας και κυρίως στην μοριοδότηση.

Με εκτίμηση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button