ΑθλητικάΔήμος Πύλου - Νέστορος

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Καλλιθέας

Υπογράφηκε σήμερα, στο Δημαρχείο του Δήμου Πύλου – Νέστορος μεταξύ του Δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη και του εκπροσώπου της αναδόχου τεχνικής εταιρείας «Α. Ηλιόπουλος- Β. Παρλάντζα Ο.Ε» με δ.τ. «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α.Ε» Βασίλη Παρλάντζα, η σύμβαση κατασκευής του έργου με τίτλο: «Βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Καλλιθέας». Το έργο έχει προϋπολογισμό 248.000 ευρώ και η πίστωση προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Σύμφωνα με την μελέτη που αφορά τις εργασίες βελτίωσης του υφιστάμενου γηπέδου ποδοσφαίρου , πρόκειται να εκτελεστούν χωματουργικές εργασίες, τεχνικό έργο αποστράγγισης, τσιμεντόστρωση περιμετρικά της περίφραξης και του διαστρωμένου χλοοτάπητα, τοποθέτηση τμήματος της περίφραξης του αγωνιστικού χώρου κατά μήκος της Ανατολικής πλευράς και τέλος θα γίνει επίστρωση με ελαστοσυνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης υπογράμμισε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να βελτιώσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων, του Δήμου μας. Στόχος μας είναι οι νέοι της περιοχής μας να έχουν σύγχρονους χώρους άθλησης.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button