Τοπικά Νέα

Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο «Αστικές Αναπλάσεις Δ.Ε. Αετού»

Υπογράφηκε σήμερα από τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη η σύμβαση με τον ανάδοχο για την κατασκευή του έργου «Αστικές Αναπλάσεις Δ.Ε. Αετού» προϋπολογισμού 39.279,69 € (με Φ.Π.Α. 24%). Η ολική προθεσμία εκτελέσεως των εργασιών έχει καθοριστεί σε τρεις μήνες.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες που θα λάβουν χώρα είναι οι κάτωθι:

ΠΛΑΤΕΙΑ Τ.Κ. ΠΟΛΥΘΕΑΣ

  1. Καθαίρεση και απομάκρυνση σαθρών κατασκευών και υλικών που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο: μεταλλικές κατασκευές, μπάζα, καθαιρεμένα τμήματα οπλισμένου σκυροδέματος, ξύλα κλπ.
  2. Εκσκαφή του περιβάλλοντος χώρου (επιφάνεια περίπου 80m2 και 20m2 σε βάθος περίπου 20cm), εξυγίανση του εδάφους και τοποθέτηση διχτυού εδαφοκάλυψης από πολυπροπυλένιο 100gr/m2 για προστασία από ριζώματα, σε όλη την επιφάνεια της πλατείας που θα διαστρωθεί ορυκτό ή θραυστό υλικό.
  3. Διάστρωση ορυκτού υλικού (στουρναρόπετρα – πυριτόλιθος) στο χώρο της πλατείας.
  4. Κατασκευή πλήρους ηλεκτρολογικής εγκατάστασης φωτισμού της πλατείας, η οποία θα περιλαμβάνει:
    • Τοποθέτηση σωλήνας διέλευσης καλωδίων Ø40mm (από το pillar έως τα δέντρα, σε δύο σημεία στο κέντρο της πλατείας που θα τοποθετηθούν φωτιστικά με ιστό και περιμετρικά για φωτισμό του στηθαίου)
    • Διέλευση καλωδίων ΝΥΥ 5Χ4mm2 εξωτερικού χώρου για τη σύνδεση των φωτιστικών σημείων
    • Τοποθέτηση και σύνδεση δύο (2) φωτιστικών σωμάτων με λαμπτήρες τύπου LED και ιστό αλουμινίου εντός της πλατείας και πέντε (5) στεγανών φωτιστικών σωμάτων (δαπέδου ή επίτοιχα) για φωτισμό της πλατείας και της περιτοίχισης
  5. Τοποθέτηση αρδευτικού σωλήνα Ø32mm υψηλής αντοχής, για την άρδευση των παρτεριών και των δέντρων εντός της πλατείας (από την βρύση της πλατείας στα δύο δέντρα και στα παρτέρια περιμετρικά της πλατείας).
  6. Διάστρωση με άμμο ποταμίσια (Βελίκας διαμέτρου 0-4mm) στον χώρο της παιδικής χαράς, σε πάχος τουλάχιστον 0,30m (χαμηλότερο επίπεδο της πλατείας).
  7. Αστάρωμα και χρωματισμός των μεταλλικών κατασκευών

Τ.Κ. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

Θα πλακοστρωθεί ο δρόμος από την εθνική οδό έως τις πηγές και ο περιβάλλον χώρος του Ι.Ν.

Αγίου Ιωάννη.

  1. Προετοιμασία του χώρου προς πλακόστρωση (καθαρισμός, εκθάμνωση, πλύσιμο με υδροβολή)
  2. Διάστρωση οπλισμένου σκυροδέματος C12/15 με δομικό πλέγμα Τ131 για τη δημιουργία σταθερού υποστρώματος για την τοποθέτηση πλακών.
  3. Επίστρωση της επιφάνειας με πέτρινες πλάκες επιλογής της επίβλεψης, απόχρωσης όμοιας με της υπάρχουσας επίστρωσης.
  4. Κατασκευή πλήρους ηλεκτρολογικής εγκατάστασης φωτισμού της πλατείας, η οποία θα περιλαμβάνει:
    • Τοποθέτηση σωλήνα διέλευσης καλωδίων Ø40mm (από το pillar έως τα δέντρα, σε δύο σημεία στο κέντρο της πλατείας που θα τοποθετηθούν φωτιστικά με ιστό και περιμετρικά για φωτισμό του στηθαίου)
    • Διέλευση καλωδίων ΝΥΥ 5Χ4mm2 εξωτερικού χώρου για τη σύνδεση των φωτιστικών σημείων
    • Τοποθέτηση και σύνδεση δύο (2) φωτιστικών σωμάτων με λαμπτήρες τύπου LED και ιστό αλουμινίου εντός της πλατείας και πέντε (5) στεγανών φωτιστικών σωμάτων (δαπέδου ή επίτοιχα) για φωτισμό της πλατείας και της περιτοίχισης.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ Τ.Κ. ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ

Τοποθέτηση και σύνδεση δύο (2) φωτιστικών σωμάτων με λαμπτήρες τύπου LED και ιστό αλουμινίου εντός της πλατείας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button