Ελλάδα

Υποθέση πορνογραφίας σε σχολείο στη Ρόδο: Ο 14χρονος, η 13χρονη και τα 2.000 ευρώ για το βίντεο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό αποκάλυψε έρευνα της Αστυνομίας σε σχολείο της Ρόδου.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν στις 10 Μαρτίου 2023 η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου παρήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Και αυτό γιατί στις 8 Μαρτίου 2023 έγινε γνωστό σε εκπαιδευτικό προσωπικό Γυμνασίου της Ρόδου ότι διακινείται βίντεο ερωτικού περιεχομένου μεταξύ συγκεκριμένων μαθητών του σχολείου.

Η Ασφάλεια πήρε καταθέσεις από καθηγητές και έγιναν κατασχέσεις κινητών τηλεφώνων των εμπλεκομένων στο περιστατικό μαθητών.

Από την έρευνα προέκυψε ότι στις 24 Φεβρουαρίου 2023 μία 13χρονη ήρθε σε σεξουαλική επαφή με έναν 14χρονο, ο οποίος βιντεοσκόπησε την μεταξύ τους ερωτική πράξη, χωρίς το κορίτσι να το αντιληφθεί και συναινέσει.

Στη συνέχεια, ο 14χρονος έστειλε το βίντεο σε 13χρονη συμμαθήτριά του, η οποία του είχε υποσχεθεί ότι θα του δώσει 2.000 ευρώ για να πάρει στην κατοχή της το βίντεο.

Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button