Πολιτική

Υποψήφια και η Ελένη Αλειφέρη αν γίνει δημοσκόπηση για το Δήμο Καλαμάτας

Θετικά αντιμετωπίζει η Ελένη Αλειφέρη, αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, την πρόταση της Μαρίας Οικονομάκου, αντιδημάρχου Καλαμάτας, για τη διενέργεια δημοσκόπησης για την καταλληλότερη ή τον καταλληλότερο υποψήφια-ο δήμαρχο Καλαμάτας από το ευρύτερο πολιτικό χώρο στον οποίο απευθύνεται η παράταξη της δημοτικής αρχής…

Σύμφωνα με πληροφορίες της Kalamata Journal, η Ελένη Αλειφέρη επιθυμεί να τεθεί στην κρίση των ερωτώμενων εφόσον διενεργηθεί η δημοσκόπηση που πρότεινε η Μαρία Οικονομάκου, η οποία από την πλευρά της έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος εκτός αν γίνει η συγκεκριμένη δημοσκόπηση και με την προϋπόθεση ότι θα σεβαστούν το αποτέλεσμά της όσοι όσοι θα συμμετέχουν.

Η Ελένη Αλειφέρη θα επιθυμούσε να είναι μεταξύ των προσώπων για τα οποία θα ερωτηθεί ο κόσμος, όχι όμως με την έννοια της καταγραφής της δημοφιλίας κάθε προσώπου αλλά της καταλληλότητάς του για την υπηρέτηση του αξιώματος του δημάρχου Καλαμάτας.

Θεωρεί ότι η ίδια διαθέτει γνώσεις και εμπειρία -και από τις θητείες της ως δημάρχου Μελιγαλά και ως αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας- που θα τη βοηθήσουν να αντεπεξέλθει στις μεγάλες απαιτήσεις του αξιώματος της δημάρχου και της επικεφαλής μιας μεγάλης δομής κρίσιμων Υπηρεσιών καθώς και να σχεδιάσει το μέλλον και την προοπτική της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με την Καλαμάτα τονίζει ότι στην πόλη είναι το σπίτι της, στην πόλη πήγαν σχολείο τα παιδιά της, στην Καλαμάτα άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου, καθώς επίσης ότι έλκει την καταγωγή της και από τα Αρφαρά του Δήμου Καλαμάτας, στα οποία έχει ζήσει μέρος της ζωής της.

Στ.Μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button