Πολιτική

Υποψηφιότητα του Ανδρέα Λυκουρέντζου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου;

Οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Ανδρέα Λυκουρέντζου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου σύμφωνα μα ασφαλείς πληροφορίες του  arkadia24.gr

Ο πρώην υπουργός αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει την απόφασή του έχοντας φυσικά εξασφαλίσει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
Οι τελικές αποφάσεις πάρθηκαν τις τελευταίες ώρες αν και υπήρχαν συζητήσεις που ήταν σε εξέλιξη εδώ και καιρό.
Μάλιστα όπως μαθαίνουμε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος ακύρωσε και ολιγοήμερες διακοπές που είχε προγραμματίσει αυτές τις ημέρες λόγω των εξελίξεων.
Όλα θα είχαν γίνει νωρίτερα, ωστόσο τα τραγικά γεγονότα στην Ανατολική Αττική με τους δεκάδες νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά πάγωσαν τις όποιες εξελίξεις, τόσο από την μεριά του Ανδρέα Λυκουρέντζου όσο και από την Πειραιώς και ανέστειλαν για λίγες ημέρες τις σχετικές ανακοινώσεις.
Ωστόσο όπως προαναφέραμε οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και είναι οριστικές και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθούν.
Εκτός από την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λυκουρέντζου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πληροφορίες του arkadia24.gr αναφέρουν ότι έχει «κλειδώσει» και η υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής ενώ τον Δήμο Αθηναίων θα διεκδικήσει ο Κώστας Μπακογιάννης, μέχρι σήμερα Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Στη Στερεά Ελλάδα προωθείται η υποψηφιότητα του βουλευτή Εύβοιας Σίμου Κεδίκογλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button