Αθλητικά

Φέρνει αποχωρήσεις η μεγάλη επιστροφή; Ποιον… διώχνει ο «Τόρο» και τι παίζει με τις μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός έκανε μεταγραφική ρελάνς το Σάββατο με δύο απανωτά «χτυπήματα», αφού πρώτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιασίν Μεριά και λίγο αργότερα την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη.

Ο πρώτος έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα του στο κέντρο της άμυνας, όμως η απόκτηση του δεύτερου εγείρει ορισμένα ερωτηματικά για τη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν.

Η επιστροφή του «Τόρο» σημαίνει πως πλέον ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του τρεις δεξιούς μπακ, με τον έμπειρο άσο να πλαισιώνει τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Γιάννη Μασούρα.

Με δεδομένο ότι το μέλλον του Νορβηγού θεωρείται αβέβαιο, η προσθήκη του Τοροσίδη ίσως αποτελεί προάγγελο εξελίξεων. Άλλωστε, γράφεται εδώ και καιρό ότι οι Ερυθρόλευκοι προτίθενται να εξετάσουν κάθε πρόταση για τον Ομάρ και να τον παραχωρήσουν εάν ικανοποιηθούν οικονομικά. Συνεπώς, από τη στιγμή που αποκτήθηκε δεξιός μπακ πρώτης γραμμής, δεν αποκλείεται η αποχώρηση του Νορβηγού διεθνούς να είναι στα σκαριά.

Από την άλλη, υπάρχει ένα άλλο ενδεχόμενο, που δεν αποκλείει τη συνύπαρξη των τριών προαναφερθέντων παικτών στο ρόστερ. Όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό ρεπορτάζ νωρίτερα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναζητούν έναν παίκτη «πολυεργαλείο», που θα μπορεί να προσφέρει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Αυτό ακριβώς είναι ο Τοροσίδης, ο οποίος στην καριέρα του έχει αγωνιστεί δεξί και αριστερό μπακ, αλλά στόπερ. Εάν, λοιπόν, οι Πειραιώτες αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν τον Έλληνα διεθνή ως «μπαλαντέρ» στην άμυνα, δεν αποκλείεται να μείνει ο Ελαμπντελαουί και παράλληλα να μην αποκτηθεί άλλος κεντρικός αμυντικός!

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να τσεκάρει την αγορά για περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών από το «πάνω ράφι» και δεν θα διστάσει να κινηθεί όποιον στόπερ κρίνει ο Πέδρο Μαρτίνς ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button