Αθλητικά

Φημολογία για Έλληνα προπονητή στον Παναθηναϊκό – Τι θα κάνει ο Ομπράντοβιτς

Γιατί βρίσκεται στην Αθήνα ο Ζοτς και πού θα βρίσκεται τη νέα σεζόν. Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, τα σενάρια για αλλαγή προπονητή και ποιο όνομα είναι αυτό που… ακούγεται πολύ έντονα στο ΟΑΚΑ. Ο Ζέλικο πάντως, μόνο με… θαύμα θα επέστρεφε!

Ο Παναθηναϊκός πήρε το Κύπελλο και συνεχίζει τον δρόμο του, ώστε να πάρει και το πρωτάθλημα. Για την επόμενη του μέρα, δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι του χρόνου δεν θα έχει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο.

Τις τελευταίες μέρες γίνονται διάφορες αναφορές για τον προπονητή, που θα καθοδηγήσει τον εξάστερο τη νέα χρονιά. Ο Οντεντ Κάτας έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά με ένα ποσό, ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον διώξει το καλοκαίρι.

Το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη συνεχώς αναφέρεται και σίγουρα δεν είναι ράδιο αρβύλα. Ο Πρίφτης είναι πολύ ικανοποιημένος στην Ούνιξ Καζάν, αλλά δεν λέει όχι στην επιστροφή του στην Ελλάδα. Του λείπει πολύ η οικογένειά του και αν ερχόταν μία πολύ καλή πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ίσως να μην έλεγε όχι. Προς το παρόν, όμως, πέρα από κάποιες επαφές αναγνωριστικές, δεν έχει γίνει κάτι παραπάνω.

Και μέσα σε όλα αυτά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κόβει βόλτες στο κέντρο της Αθήνας με πολύ κόσμο να τον σταματάει και να ζητάει φωτογραφία μαζί του. Η φημολογία για επιστροφή του Ζοτς στο ΟΑΚΑ είναι πολύ μεγάλη, αλλά πρόκειται για φημολογία και τίποτα παραπάνω. Είναι σχεδόν απίθανο ο μεγάλος αυτός προπονητής να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και οι λόγοι είναι πολλοί και ευνόητοι.

Όπως επίσης το πιο πιθανό είναι ο Ομπράντοβιτς να μείνει και του χρόνου χωρίς ομάδα, καθώς πάνω, κάτω τα πολύ ακριβά μαγαζιά έχουν κλείσει.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει σαν τρελός την επιστροφή του Ζοτς, αλλά τα δεδομένα, που υπάρχουν αυτή την στιγμή, δεν αφήνουν την παραμικρή ελπίδα. Στην ουσία αναζητείται ένα θαύμα. Θαύματα γίνονται, αλλά δεν είναι και τόσο συχνά, τουλάχιστον στο μπάσκετ και σε τέτοια ζητήματα.

Sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button