Τοπικά Νέα

Φιλιατρά: Κοίταξε το ελαιόδεντρο και είδε να κρέμονται δύο τεράστια φίδια!

Είχαν τυλιχθεί πάνω στο δέντρο και δεν έφευγαν!

Δύο τεράστια φίδια περίπου 3 μέτρων κατατρώμαξαν αγρότη ο οποίος εκτελούσε αγροτικές εργασίες τις προηγούμενες μέρες στην ευρύτερη περιοχή των Φιλιατρών. Τα ερπετά είχαν τυλιχθεί πάνω από ένα ελαιόδεντρο και δεν έφευγαν.

Μάλιστα, ο αγρότης δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία τους και μόλις τα είδε σε απόσταση ενός μέτρου από το κεφάλι του πάγωσε!

Τα φίδια εκτιμάται ότι ήταν Λαφιάτες και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 4 μέτρα. Κυνηγουν κυρίως στο έδαφος αλλά σκαρφαλώνουν συχνά σε δέντρα και θάμνους. Τρέφονται με μικρά θηλαστικά όπως αρουραίους και άλλα τρωκτικά, μικρά κουνέλια, πτηνά, σαύρες, αμφίβια και αυγά. Είναι μέτριας επιθετικότητας φίδια που δαγκώνει αν αρπαχτούν.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Μη γράφετε και αναπαράγεται αναληθή πληροφορίες. Το μόνο αληθινό στην υπόθεση με βάση τις φωτογραφίες είναι το ότι πρόκειται για Λαφιάτες , ένα ΑΚΙΝΔΥΝΟ και παρά πολύ ωφέλιμο ζώο σε καθε οικοσύστημα. Το μέγιστο μηκος που μπορεί να φθάσει είναι σε σπάνιες περιπτώσεις τα 2,5 μετρά .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button