Τοπικά Νέα

Φιλιατρά: Με τρακτέρ και από τους Γαργαλιάνους η υποδοχή στην εορτή του Αγίου Χαραλάμπους

Συμμετοχή του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων στη διαμαρτυρία και γνωστοποίηση προβλημάτων αγροτών, χωρίς παρεμπόδιση κυκλοφορίας

Με τρακτέρ, αγροτικά οχήματα και μαύρες σημαίες θα υποδεχτούν πολιτικούς και πολίτες στα Φιλιατρά για την εορτή του πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους οι αγρότες της περιοχής.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρλων αποφάσισε τρακτέρ και αγροτικά οχήματα να συγκεντρωθούν και να παραταχθούν εκατέρωθεν του δρόμου στη βόρεια είσοδο των Φιλιατρών (σ.σ. από την Κυπαρισσία) από την Πέμπτη, παραμονή της εορτής, χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία και να ενοχλούν τη λειτουργία της πόλης και του πανηγυριού, σε μια συμβολική – ειρηνική διαμαρτυρία, γνωστοποιώντας σε όλους τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, ο οποίος, όπως ισχυρίζονται, οδηγείται στην εξαθλίωση και την εγκατάλειψη της γης που καλλιεργεί.

Την συμμετοχή του αποφάσισε ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων στη χθεσινή γενική συνέλευση στην Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button