Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Φιλιατρά: Πριν τα Χριστούγεννα θα λειτουργήσει το παράρτημα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας

Πριν τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί επισκέπτες το παραρτήμα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας που στεγάζεται στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας και Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών «Ο ΠΥΡΣΟΣ» για τη δημιουργία Παραρτήματος της βιβλιοθήκης στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών, το οποίο θα προσφέρει στην τοπική κοινωνία μία σειρά από υπηρεσίες, που εκτείνονται πέρα από τον δανεισμό βιβλίων.

Συμφωνα με ανακοίνωση του Πυρσού η ονομασία της θα είναι “Βιβλιοθήκη Τριφυλίας”, ενώ η επίσημη ιστοσελίδα της θα βρίσκεται στο Facebook στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/librarytrifylia

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Πολύ καλή πρωτοβουλία!! Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας κ, Κουμάντου Π. Πιπίνα , στην Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών “Ο ΠΥΡΣΟΣ”. Το παράρτημα που θα λειτουργήσει στα Φιλιατρά μπορεί να φιλοξενήσει πολλές δραστηριότητες αναλαμβάνοντας πολλές πρωτοβουλίες. Το ευχόμαστε και καλοτάξιδη η λειτουργία του!!

  2. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κυπαρισσίας κλειστή τρία χρόνια . Κανένα ενδιαφέρον από τη Δημοτική Αρχή . Κρίμα!!! Θα μπορούσε να ανοίγει έστω και δύο απογεύματα την εβδομάδα,το δεκαπενθήμερο,το μήνα. Τόσο δύσκολο είναι; Λείπει η θέληση ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button