Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Φιλιατρά: Του ράβδισαν τις ελιές και έγιναν καπνός!

 

242774-14861970


Οι αγρότες δηλώνουν αγανακτισμένοι, λόγω των απανωτών κρουσμάτων που έχουν σημειωθεί από την ημέρα που ξεκίνησαν οι εργασίες στους ελαιώνες.

Θρασύτατοι δράστες έβαλαν στόχο ελαιοπερίβολο με 90 δέντρα στην περιοχή “Βόθωνας” Φιλιατρών και αφού σιγουρεύτηκαν ότι οι ιδιοκτήτες των γειτονικών αγροκτημάτων δεν είναι παρόντες και υπολογίζοντας ότι ο ιδιοκτήτης του λιόφυτου δε θα πήγαινε στο κτήμα κατάφεραν και ράβδισαν σχεδόν όλα τα λιόδεντρα, αφήνοντας ελάχιστα, τα οποία βρισκόντουσαν στο κέντρο του χωραφιού! Ο ιδιοκτήτης μετά το αρχικό σοκ που υπέστη, ενημέρωσε τις αρχές για το συμβάν.

Κλοπή γεωργικών μηχανημάτων

Παράλληλα, η ελαιοκομική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους παραγωγούς να εργάζονται καθημερινά στα χωράφια τους και να μαζεύουν πυρετωδώς τη φετινή σοδειά τους, με αποτέλεσμα οι αγροτικές οικίες και αποθήκες να βρίσκονται στο έλεος αγνώστων, οι οποίοι δεν διστάζουν να κάνουν τη … δουλειά τους ακόμη και τις πρωινές ώρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button