Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Φιλιατρά: Φωταγωγήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στην πλατεία Δημαρχείου [εικόνες]

Για πέμπτη χρονιά!

Χριστουγεννιάτικα δέντρα κατασκευασμένα με τις πιο ευφάνταστες ιδέες, από φυσικά ή ανακυκλώσιμα υλικά, στήθηκαν στην πλατεία του Δημαρχείου. Τα δέντρα είχαν κατασκευαστεί ένα από κάθε σχολείο, με τη συνεργασία εκπαιδευτικών, μαθητών και συλλόγων γονέων.

Τα δέντρα ξεκίνησαν να στήνονται στο Πάρκο μπροστά από το Δημαρχείο από τις 4 το απόγεμα της Παρασκευής, ενώ φωτίστηκαν όλα μαζί στις 6.30 και θα παραμείνουν εκεί όλη την περίοδο των εορτών και θα μπορεί να τα επισκέπτεται οποιοσδήποτε.

Σε μια περίοδο γιορτής και χαράς οι μαθητές συμμετείχαν με τη δική τους εικαστική παρέμβαση στο στολισμό της πόλης τους. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη. Στη συνέχεια όλες τις μέρες των εορτών αρκετοί επισκέφθηκαν την πλατεία για να θαυμάσουν τις δημιουργίες των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της όμορφης εκδήλωσης προσφέρθηκαν γλυκίσματα και ζεστή σοκολάτα, ενώ μαθητές τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Τις ευχές τους έδωσαν ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button