Αθλητικά

Φινλανδία – Ελλάδα: Με μια αλλαγή στην ενδεκάδα η Εθνική

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει καταλήξει στους έντεκα που θα ξεκινήσουν στον αγώνα με τη Φινλανδία (15/10, 21;45). Διαβάστε ποιους προσανατολίζεται να ξεκινήσει και ποια θα είναι η αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Ο αγώνας με τη Φινλανδία (15/10, 21;45) στο Τάμπερε έχει πάρει χαρακτήρα τελικού για την Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Nations League. Μπορεί ο Μίχαελ Σκίμπε να άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, εντούτοις δεν φαίνεται να προβεί σε ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Ουγγαρία (1-0) στο ΟΑΚΑ.
Θυμίζουμε πως η γαλανόλευκη μετράει έξι βαθμούς έναντι εννέα των Φινλανδών, που έχουν πάρει τρία ματς με σκορ 1-0 και ισάριθμα τέρματα του Τέεμου Πούκι. Ο Σκίμπε αναμένεται να εμπιστευτεί τους παίκτες που αγωνίστηκαν με τους Μαγυάρους και έφεραν το τρίποντο, έστω και αν σε δεν ικανοποίησε η εικόνα της ομάδας στο χορτάρι.

Πάντως, όπως είπε και ο Κώστας Μανωλάς που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, η Εθνική νικούσε 1-0 ομάδες όπως το Λιχτενστάιν ακόμα και με τον Φερνάντο Σάντος, που ήταν κατά γενική ομολογία επιτυχημένος, θέλοντας να υπερασπιστεί τον ομοσπονδιακό προπονητή και τους διεθνείς για την κριτική που δέχονται.

ΜΕ ΤΖΙΟΛΗ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ Η ΕΘΝΙΚΗ

Μια αλλαγή που θα υπάρξει, θα αφορά τον παρτενέρ του Κάρλος Ζέκα στη μεσαία γραμμή, αφού ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι τραυματίας και έχει τεθεί νοκ άουτ. Όλα δείχνουν ότι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος έπαιξε στο β’ μέρος με τους Ούγγρους και ήταν θετικός, θα πάρει φανέλα βασικού, με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να προβάλει ως αουτσάιντερ. Τουλάχιστον, όπως προκύπτει από την προπόνηση στο Τάμπερε.

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Μπάρκας θα είναι στα γκολπόστ, ενώ στα δεξιά της άμυνας θα βρίσκεται ο Μιχάλης Μπακάκης, με τον Κώστα Τσιμίκα από τα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας δεν σπάει το δίδυμο Σωκράτης Παπασταθόπουλος – Κώστας Μανωλάς. Άλλωστε, η τετράδα της άμυνας τα πήγε καλά με την Ουγγαρία, ενώ και ο πορτιέρε της Ένωσης ήταν σταθερός.

Οι Κάρλος Ζέκα και Αλέξανδρος Τζιόλης στον άξονα, ο Κώστας Φορτούνης σε έναν ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου, με τους Τάσο Μπακασέτα και Δημήτρη Πέλκα στις πτέρυγες. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι στις πτέρυγες, αφού ο Σκίμπε φαίνεται να εμπιστεύεται τους δυο ποδοσφαιριστές.

Οι διαιτητές του αγώνα:

Διαιτητής: Pawel Gil (Πολωνία)

Βοηθοί διαιτητή: Konrad Sapela, Marcin Borkowski

Επιπρόσθετοι βοηθοί διαιτητή: Krzysztof Jakubik, Piotr Lasyk

4ος Διαιτητής: Adam Kupsik

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Φινλανδία 9 (3-0)

2. Ελλάδα 6 (3-2)

3. Ουγγαρία 3 (2-3)

4. Εσθονία 0 (0-3)

Η 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου

Φινλανδία – Ελλάδα (21.45)

Εσθονία – Ουγγαρία (21.45).

sport24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button