Οικονομία

Φορολοταρία Αυγούστου: Δείτε αν κερδίσατε τα χίλια ευρώ

Φορολοταρία Αυγούστου: Δείτε αν είστε μέσα στους νικητές των χιλίων ευρώ.

Είστε μέσα στους νικητές; Πραγματοποιήθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η 44η κλήρωση για τη φορολοταρία. Η νέα φορολοταρία αφορούσε αποδείξεις με βάση τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν από τους πολίτες τον Αύγουστο.

Θυμίζουμε ότι οι 1.000 τυχεροί της κλήρωσης για τη φορολοταρία κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης μέσω της ιστοσελίδας της ΑΑΔΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση aade.gr.

Για να δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς, μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ. Επιλέγετε: Είσοδος στην εφαρμογή, όπου θα ζητηθεί, συμπληρώνεται το όνομα χρήστη και τον κωδικό στο TAXISnet.

Τα 1.000 ευρώ του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα. Επίσης, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. Στις δημόσιες κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν Α.Φ.Μ. και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

Δείτε τους τυχερούς λαχνούς εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button