Τοπικά Νέα

Φορτωτή πολλαπλών χρήσεων προμηθεύτηκε ο Δήμος Τριφυλίας

Δείτε τι αναφέρει ενημερωτική επιστολή του Δημάρχου Τριφυλίας

Ένα νέο, υπερσύγχρονο μηχάνημα, ήτοι έναν ελαστικοφόρο φορτωτή πολλαπλών χρήσεων, με τα παρελκόμενά του, απέκτησε σήμερα ο Δήμος Τριφυλίας.
Που ο συνοδευτικός εξοπλισμός του, αποτελείται από: α)υδραυλικό δονητικό κύλινδρο, β)υδραυλική φρέζα κοπής ασφάλτου – μπετού, γ)υδραυλικό σάρωθρο καθαρισμού με κάδο συλλογής, δ) υδραυλικό μίκτη σκυροδέματος, ε) υδραυλικό κλαδοθρυμματιστή, στ)ανυψωτικό κλαρκ και ζ)μηχάνημα αρπαγής βαρέων αντικειμένων.
Το πολυμηχάνημα αυτό, έρχεται να ενισχύσει τον στόλο μηχανημάτων του Δήμου μας και να συμβάλλει στην αναβάθμιση και αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών, σχετικών με έργα βελτιώσεων, δημοτικής – αγροτικής οδοποιίας και καθαριότητας, σε όλη την επικράτεια του Δήμου Τριφυλίας.
Και συνεχίζουμε…
Εκπληρώνοντας βασικούς μας στόχους και πραγματοποιώντας σημαντικά βήματα, όσον αφορά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών – πολιτών μας.
Κυπαρισσία 05-08-2022
Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

6 Σχόλια

  1. Έτσι διαφήμιζαν και πριν ένα χρόνο το τρακτέρ του Δήμου και ακόμα να το δούμε. Τα χορτάρια στους δρόμους κοντεύουν 2 μέτρα.

  2. Χθες πήρα καινούριο ψυγείο για το σπίτι αλλά ξέχασα να βγάλω φωτογραφία να την στείλω στο gargalianoi on line. Πήρα επίσης ενα χορτοκοπτικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button