Κόσμος

Φρίκη: Κρέμασαν έξι πτώματα σε γέφυρες – Προσοχή σκληρές εικόνες

 

kremasama9


Εικόνες που ανακατεύουν το στομάχι. Ακόμη ένα άγριο έγκλημα στο Μεξικό. Άλλοι έξι νεκροί. Άνθρωποι που όχι μόνο έχασαν τη ζωή τους, αλλά οι δολοφόνοι τους θέλησαν να τους κάνουν «παράδειγμα». Και κρέμασαν τα πτώματα τους από γέφυρες.

Οι εικόνες της φρίκης κάνουν το γύρο του κόσμου. Εικόνες σκληρές. Που δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν την εμφάνισή τους.

Πτώματα κρεμασμένα σε γέφυρες

Τα πτώματα των έξι ανδρών βρέθηκαν κρεμασμένα ανά δυο σε γέφυρες κοντά σε τουριστικό θέρετρο του Μεξικού. Οι δολοφόνοι κρέμασαν τα άψυχα κορμιά των θυμάτων τους σε τρεις γέφυρες που οδηγούν σε τρία αεροδρόμια. Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο Λος Κάμπος, ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στη χερσόνησο Μπάχα Καλιφόρνια.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν λεπτομέρειες ούτε για τα θύματα και την ταυτότητά τους ούτε για το πως τους σκότωσαν.

Η αστυνομία πιστεύει ότι πίσω από τις έξι δολοφονίες βρίσκονται εκτελεστές των καρτέλ ναρκωτικών. Το να κρεμούν τα πτώματα των θυμάτων τους από γέφυρες είναι ο τρόπος που συχνά χρησιμοποιούν για να εκφοβίσουν τους αντιπάλους τους, τους αστυνομικούς και τον πληθυσμό.

Τα πτώματα βρέθηκαν κρεμασμένα από γέφυρες στους δρόμους που οδηγούν σε τρία διεθνή αεροδρόμια: της Λα Πας, του Σαν Χοσέ δελ Κάμπο και του Κάμπο Σαν Λούκας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button