Κόσμος

Φρίκη στην Πολωνία: Ζούσε για 13 χρόνια με το μουμιοποιημένο πτώμα της μητέρας του

Ένας 76χρόνος άνδρας στην Πολωνία ζούσε για 13 χρόνια, με το μουμιοποιημένο πτώμα της μητέρας του.

Ο Μαριάν φαίνεται ότι έσκαψε τον τάφο της μητέρας του λίγο μετά την κηδεία, πήρε τη σορό και αφού την μουμιοποίησε, την τοποθέτησε στον καναπέ του σπιτιού του, ώστε να του κρατά συντροφιά, σύμφωνα με την dailymail.com.

Οι κάτοικοι της πολωνικής πόλης Radlin περιγράφουν τον 76χρονο συνταξιούχο ως έναν μοναχικό άνδρα χωρίς στενές σχέσεις. Μάλιστα, ορισμένοι συνήθιζαν να τον αποκαλούν «βρικόλακα».

Η υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο, όταν ο κουνιάδος του τον είδε να περιφέρεται στους δρόμους, δείχνοντας να βρίσκεται σε σύγχυση και αποφάσισε να καλέσει ασθενοφόρο.

Όταν το προσωπικό μπήκε στο σπίτι του βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, με το μουμιοποιημένο σώμα να κάθεται στον καναπέ δίπλα σε μια στοίβα από εφημερίδες.

Πριν ο διαταραγμένος άνδρας απομακρυνθεί από το σπίτι, είπε στους τραυματιοφορείς ότι έπρεπε να αποχαιρετήσει τη μητέρα του.

«Σύμφωνα με το περιεχόμενο του DNA, το μουμιοποιημένο πτώμα είναι μιας γυναίκας, της Jadwiga L., η οποία απεβίωσε τον Ιανουάριο του 2010, μητέρα του Marian L. Διαπιστώθηκε ότι ο τάφος της Jadwiga L., όπου θάφτηκε στις 16 Ιανουαρίου του 2010, παραμένει άδειος», τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Όλα δείχνουν ότι ο άνδρας πρέπει να χρησιμοποίησε κάποια χημικά για να μουμιοποιήσει το πτώμα. Η μυρωδιά της ναφθαλίνης ήταν αισθητή», είπε ο εισαγγελέας, που ανέλαβε την υπόθεση. Στη συνέχεια, την κρατούσε πάνω σε ένα καναπέ και της μιλούσε, ενώ έβλεπαν μαζί τηλεόραση. Μάλιστα, φέρεται ότι την τάιζε σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ο 76χρονος Μαριάν κατηγορείται για βεβήλωση νεκρού και είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button