Κόσμος

Φρίκη στις ΗΠΑ: «Μητέρα» άφησε το μωρό της σε σιδερένιο κλουβί ανάμεσα σε φίδια και ποντίκια

Η Αστυνομία ανακάλυψε το 18 μηνών αγοράκι κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης διάσωσης ζώων

Μια σοκαριστική φωτογραφία, που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, αποκαλύπτει τη στιγμή που ένα παιδάκι 18 μηνών διασώζεται από ένα σιδερένιο κλουβί γεμάτο με κοριούς και άλλα έντομα έχοντας γύρω του οκτώ φίδια και σχεδόν 500 τρωκτικά. Η Αστυνομία ανακάλυψε το 18 μηνών αγοράκι κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης διάσωσης ζώων το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο Henry County του Τενεσί των ΗΠΑ. Την Παρασκευή, οι Αρχές του Τενεσί ενημέρωσαν το κοινό σχετικά με τη φρικτή ανακάλυψη λέγοντας ότι το παιδάκι  βρέθηκε  κλειδωμένο σε ένα σιδερένιο σκυλόσπιτο με κάγκελα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο σερίφης της κομητείας αποκάλυψε ότι το παιδάκι  βρέθηκε μαζί με οκτώ φίδια, τουλάχιστον 56 σκύλους, 86 κοτόπουλα, 10 κουνέλια, ένα  γκέκο (είδος σαύρας), τέσσερις  παπαγάλους, τρείς γάτες,  έναν φασιανό, τρία σακχαροπέταυρα (μικροσκοπικά μαρσιποφόρα θηλαστικά)  και 531 ποντίκια -αρουραίους   και χάμστερ.

klouvia
Τα κλουβιά με τα ζώα

Σοκαρισμένος ο σερίφης δήλωσε: «Σπάραζε η καρδιά σου να βλέπεις τις συνθήκες μέσα στις οποίες ζούσε αυτό το παιδί. Δεν υπήρχε τίποτα για αυτό το μωρό σε ολόκληρο το σπίτι έξω από το κλουβί στο οποίο βρισκόταν. Όλα τα παιχνίδια του ήταν εκεί μαζί του. Δεν υπήρχαν άλλα παιχνίδια, ούτε κρεβατάκι, ούτε κουβέρτες γι ‘αυτό. Φαίνεται ότι περνούσε τον περισσότερο, αν όχι όλο τον χρόνο του στο κλουβί. Παντού μύριζε μυρωδιά αμμωνία, όταν σηκώσαμε το κλουβί κοριοί και άλλα έντομα που πετάχθηκαν έξω, κάτι που μας δείχνει πως το παιδί βρισκόταν εκεί πολύ καιρό . Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος, πόσο μάλλον ένα μωρό, θα μπορούσε να επιβιώσει κάτω από αυτές τθς απάνθρωπες συνθήκες».

Το παιδάκι και τα ζώα βρέθηκαν σε  ένα τροχόσπιτο, πλάτους περίπου 4,5 μέτρων και μήκους περίπου 22 μέτρων στο Dale Cemetery Road. Όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου ο σερίφης: «Στο σαλόνι έχεις  σε ένα κλουβί ένα παιδάκι, μωρό σχεδόν, και  έχεις 8 φίδια που  ψάχνουν να φάνε χτυπώντας με δύναμη τα κεφάλια τους πάνω στο κλουβί του παιδιού! Οκτώ φίδια στο ίδιο δωμάτιο και ποντίκια  να τρέχουν παντού…». Πρόσθεσε ότι ένας βόας μήκους 3 μέτρων και πλάτους 30 εκατοστών και  άλλα δύο φίδια  βρέθηκαν να κρέμονται πάνω στο κλουβί όπου ήταν το παιδάκι.

dromos
Ο δρόμος που βρισκόταν το τροχόσπιτο

Όλα τα ζώα διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε καταφύγια έκτακτης ανάγκης λόγω των «φοβερών» συνθηκών στις οποίες ζούσαν ενώ κάποια αυτά βρέθηκαν νεκρά.

Μετά από έρευνα στο σπίτι βρέθηκαν επίσης στο σπίτι 17 όπλα και 127 φυτά μαριχουάνας. Η«μητέρα»  του παιδιού, η 42χρονη Χέδερ Σκάρμποου, ο «πατριός» του,  ο 46χρονος Τόμας Τζέφερσον Μπράουν και ο πατέρας του  Τσαρλς Μπράουν 82 ετών, συνελήφθησαν την Πέμπτη και τώρα αντιμετωπίζουν πολλές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βάναυση κακοποίηση παιδιού, βάναυση σκληρότητα σε ζώα, παράνομη παρασκευή μαριχουάνας  και παράνομη κατοχή εξοπλισμού παρασκευής ναρκωτικών.

mana
Η μητέρα του παιδιού
patrios
Ο πατριός του παιδιού
pateras
Ο πατέρας του πατριού του παιδιού

Σύμφωνα με τον σερίφη Μπέλγιου, ο  πατέρας του «πατριού» δεν ρώτησε καν για το μικρό παιδάκι  τη στιγμή της σύλληψής του -ανησυχούσε περισσότερο για την επιστροφή των ζώων του. Για τη «μητέρα» και τον «πατριό» δεν ανέφερε κάτι. Την επιμέλεια του μικρού αγοριού έχει αναλάβει η Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων. Η έρευνα συνεχίζεται ενώ οι τρεις συλληφθέντες θα εμφανισθούν στο Δικαστήριο αύριο, Τρίτη, με την εγγύηση για καθέναν από αυτούς να έχει ορισθεί στα 300.000 δολάρια.

kannavi
Τα δενδρύλλια κάνναβης που κατασχέθηκαν

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button