Κόσμος

Φυλακισμένος έμπλεξε σε καβγά και έκανε τον… Χάνιμπαλ Λέκτερ!

Σκηνές τρόμου σε σωφρονιστικό ίδρυμα

Επηρεασμένος προφανώς από τα έργα και ημέρες του αιμοβόρου Χάνιμπαλ Λέκτερ στη «Σιωπή των Αμνών», ένας κρατούμενος στη φυλακή Guys Marsh, στο Ντόρσετ της νοτιοδυτικής Αγγλίας, επέδειξε κανιβαλικές τάσεις κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο φυλακισμένος έκοψε κομμάτι από τη μύτη ενός συγκρατούμενού του με τον οποίο καβγάδιζε μέσα στο κελί τους και το κατάπιε!

«Μου έφαγε τη μύτη!», φώναζε έντρομο το θύμα ηλικίας περίπου 50 ετών βγαίνοντας από το κελί του.

«Ήταν τρομακτικό αυτό που συνέβη. Υπήρχαν αίματα παντού. Ήταν σαν σκηνή από ταινία τρόμου. Όλοι ήταν σε κατάσταση σοκ», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου αποφασίστηκε πως θα πρέπει να υποβληθεί σε ανασκευαστική επέμβαση μύτης.

Οι φρουροί έπιασαν τον δράστη αλλά δεν μπόρεσαν να ανακτήσουν το κομμάτι από το μύτη που είχε κόψει με τα δόντια του καθώς όπως διαπίστωσαν το είχε καταπιεί!

Σύμφωνα με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ο δράστης είχε καταναλώσει αλκοόλ. Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button