Τοπικά Νέα

Φωτίστηκε ο κόμβος των Γαργαλιάνων (εικόνες)

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων ικανοποιήθηκε

Με ενέργειες της δημοτικής αρχής Τριφυλίας ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων που ήταν ο φωτισμός του κόμβου των Γαργαλιάνων στην Ε.Ο. Γαργαλιάνων – Ρωμανός.

Να θυμίσουμε ότι εργολαβία που υπήρχε κατά την κατασκευή του δρόμου δεν προέβλεπε τον φωτισμό των κόμβων.

Ωστόσο, η δημοτική αρχή αφού ήρθε σε συνεννόηση με την Περιφέρεια προχώρησε στην τοποθέτηση των φωτιστικών σωματων τύπου led. Πριν λίγη ώρα μάλιστα, παρουσία του δημάρχου Τριφυλίας κ. Γ. Λεβεντάκη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν ακόμη 9 φωτιστικά σώματα στον δρόμο, μέχρι και τη διασταύρωση “Σκοτωμένου”, στην Ε.Ο. Γαργαλιάνων – Μαραθόπολης.

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

10 Σχόλια

  1. Καλο το φως παντου. Να ρωτήσω για μελέτες – τεχνικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές νόμου – εγκρίσεις – αδειοδοτήσεις – χρηματοδότηση ή όχι? Φωτάνε οπως προβλέπεται για εθνική οδοποιία?

  2. Μήπως θέλεις και τα συμβόλαια;; Μήπως τελικά είμαστε περίεργοι;; Μήπως δεν θέλουμε τα έργα ; Μήπως θέλουμε μόνο τα λόγια και όχι τα έργα ;; Μήπως σε τελική ανάλυση σας πειράζει που ο Φιλιατρινος δήμαρχος αγαπάει τους Γαργαλιάνους περισσότερο από κάποιους Γαργαλιανιωτες;;

  3. Μην κουράζεσθε για να μας πεισετε!!Καταλάβαμε!!Είδαμε!!Πλημμύρισε ο τόπος από φως.Όσο για συννομες ενέργειες (μελέτες ,διαγωνισμοί)αργότερα.

  4. Τι ειναι αυτα που λετε? Εστω και μια ζωη να σωθει απο το φωτισμο θα ειναι μεγαλη επιτυχια . Μπραβο Δήμαρχε! Μας εφαγε η γραφειοκρατεία, πως θα γινει ποτε που. Ε εγινε !! Δεν με νοιαζουν οι μελετες εγω θελω να πηγαινω σπιτι μου στο παιδι μου καθε βραδυ κι οχι στα θυμαρακια. Χασαμε την ουσια με τα πρεπει δεν πρεπει.

  5. Επιτέλους κακομοιροι μοιρολάτρες, αφήστε να γίνει έργο, αρνητές των πάντων, αποφασίστε τι θέλετε στη ζωή σας!!!!

  6. Κίτρινο, μαύρο, πράσινο, πορτοκαλί, μπλέ, κόκκινο, άσπρο + λαμπιόνια = Λούνα Πάρκ.

    Η αχρωματοψία πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

  7. Μετά από 50 -60 φώτα στην είσοδο και έξοδο των Φιλιατρών περίσσεψαν 4 και τα έφεραν . Γιατί δεν πανηγυρίζετε γαργαλιανιωτες θέλετε και χάντρες και καθρεφτακια που δίναν στους ιθαγενείς , αχάριστοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button