Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Φωταγωγήθηκε στα Φιλιατρά το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ένα από τα ψηλότερα δέντρα, καθώς το ύψος του φτάνει τα 12 μέτρα!

Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα απλώθηκε ήδη και στα Φιλιατρά, με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης, βράδυ του Σαββάτου. Η πλατεία κατακλύστηκε από κόσμο, καθώς μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση την έκανε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, δίνοντας παράλληλα και τις ευχές του ενόψει γιορτών, τονίζοντας ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τον για τον τόπο μας, την Τριφυλία.

Ξεχωριστό τόνο έδωσαν οι Φιλαρμονικές του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών και της Κυπαρισσίας, ενώ το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας μαγείρεψε νόστιμα εδέσματα. Πάντως, το χριστουγεννιάτικο τρενάκι και η φωτιζόμενη χριστουγεννιάτικη μπάλα τράβηξαν τα βλέμματα μικρών και μεγάλων!

Στην εκδήλωση έδωσαν το«παρών» και οι Αντιδήμαρχοι Τριφυλίας, Χάιδω Παναγιωτοπούλου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Νίκος Φρούσος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλιατρών Διονλυσης Καραβίτης και ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Παναγιώτης Τσίγγανος.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button