ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Φωταγωγήθηκε το δέντρο στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων

Τα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων άναψαν επίσημα χθες και όλες τις ημέρες των γιορτών θα στέλνουν στους κατοίκους το μήνυμα της αισιοδοξίας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το παρών έδωσαν αντιδήμαρχοι του Δήμου Τριφυλίας, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Τριφυλίας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαργαλιάνων.

Σε ανακοίνωση στη σελίδα ΑΝΟΔΟΣ Τριφυλίας αναφέρονται τα εξής: “Και η πόλη των Γαργαλιάνων, ντύθηκε απόψε το βράδυ, με το γιορτινό της ένδυμα. Τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης, το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου μπορεί να έχει, για τον καθένα από εμάς και έναν επιπλέον συμβολισμό. Ας κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα της ελπίδας και ας ενώσουμε τις ευχές μας, τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν, να αποκτήσει και πάλι η ζωή μας τους κανονικούς της ρυθμούς.

Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και κάθε καλό, για όλους”!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button