Ελλάδα

Χαλκιδική: Οι αρχές αναζητούν αν έστελνε τα βίντεο σε ιστοσελίδες στο εξωτερικό

Ο ιδιοκτήτης που κατέγραφε με κρυφή κάμερα όσους έμεναν στο ξενοδοχείο έφυγε από το χωριό, ξηλώνοντας μέχρι και τις πινακίδες του καταλύματος.

Εκτός Χαλκιδικής βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του καταλύματος που εντοπίστηκαν οι κρυφές κάμερες σε δωμάτια, καθώς οι αντιδράσεις από την τοπική κοινότητα ήταν έντονες.

Μάλιστα, προτού εγκαταλείψει το χωριό, αφαίρεσε και τις πινακίδες που έγραφαν τα ονόματα του ξενοδοχείου και του καφέ που διατηρούσε.

Ψάχνουν σε ιστοσελίδες του εξωτερικού

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τονίζοντας στην κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας, ότι είχε εγκαταστήσει το καταγραφικό – κάμερα για να ελέγχει τον χώρο, ώστε να μην κλαπεί κάτι.

Αυτό που εξετάζεται τώρα από τις Αρχές είναι, αν και που έχει διοχετεύσει το υλικό από το καταγραφικό ο ξενοδόχος.

Οι αρχές ψάχνουν σε ιστοσελίδες του «σκοτεινού διαδικτύου» και σε ιστοσελίδες με συνδρομή ή με ερασιτεχνικά βίντεο με πορνογραφικό υλικό.

Υπενθυμίζεται πως εάν έχει διοχετεύσει το υλικό και σε άλλες ιστοσελίδες κατηγορία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, λόγω της αλλαγής του νόμου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button