Ελλάδα

Χαλκιδική: Στη Γαλλία βρέθηκαν η 26χρονη και η 3χρονη κόρη της – Επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ

«Αυλαία» πέφτει στο θρίλερ της εξαφάνισης της 26χρονης και της 3χρονης κόρη της από τη Νικήτη Χαλκιδικής, καθώς εντοπίστηκαν στη Γαλλία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες, οι γαλλικές αρχές ενημέρωσαν τις αντίστοιχες ελληνικές ότι εντόπισαν τη μητέρα και την κόρη της και πως είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η Γαλλία είναι χώρα καταγωγής του πατέρα της 26χρονης.

Υπό αυτές τις συνθήκες τελείωσε το θρίλερ αναζήτησής τους, που ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (22/3), όταν ο 32χρονος πατέρας του κοριτσιού και σύντροφος της 26χρονης, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας, δηλώντας την εξαφάνισή τους.

Ο 32χρονος έχει ήδη υποβάλει μήνυση για αρπαγή, ενώ ειδοποιήθηκε και η Interpol.

«Όλα ήταν θέατρο»

Μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης (23/3) στο MEGA, ο παππούς του κοριτσιού ισχυρίστηκε ότι η 26χρονη μαζί με την εγγονή του ίσως έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Όπως είπε, το ζευγάρι βρισκόταν στη Γαλλία -απ΄ όπου κατάγεται η 26χρονη- και εκεί λογομάχησαν έντονα. Η μητέρα έμεινε στο εξωτερικό με τον πατέρα της 20-22 ημέρες, ενώ το παιδί επέστρεψε στην Ελλάδα. Ύστερα επέστρεψαν μαζί στη Χαλκιδική, όπου πήγε ο 32χρονος για να τους δει δύο φορές.

«Βγήκα μαζί του εκείνη την ημέρα (σ.σ της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε σαν μπαμπάδες. Προφανώς όλο αυτό ήταν ένα θέατρο, τα είχαν όλα έτοιμα, πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του συντρόφου της 26χρονης και πρόσθεσε:

«Έχουμε κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες, ήδη ο γιος μου είναι πάλι στο τμήμα της Χαλκιδικής».

Σημειώνεται πως ο πατέρας του παιδιού ήταν εκείνος που δήλωσε την εξαφάνιση στην αστυνομία την Τρίτη, όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του για να μάθει πού βρίσκεται με την κόρη τους, όμως εκείνη δεν απάντησε ποτέ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button