Αθλητικά

Χαμός στο Ίντερ – Μίλαν: Πιάστηκαν στα χέρια Λουκάκου και Ιμπραΐμοβιτς και αντάλλαξαν… κομπλιμέντα

Ντέρμπι με τα όλα του έγινε το βράδυ της Τρίτης (26/01) στη Λομβαρδία, μεταξύ Ίντερ και Μίλαν. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν 2-1 με ανατροπή των «ροσονέρι» για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Πρωταγωνιστές για τις δύο ομάδες, ήταν τα μεγάλα τους αστέρια: Ρομέλου Λουκάκου και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, οι οποίοι πέτυχαν από ένα γκολ, αλλά ήταν ο Κρίστιαν Έρικσεν που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με τέρμα στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μάλιστα, οι δύο επιθετικοί δεν σταμάτησαν εκεί την κόντρα τους εντός γηπέδου. Ένα σκληρό μαρκάρισμα του Ρομανιόλι στον Βέλγο επιθετικό της Ίντερ προς τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ήταν αρκετό για ανάψουν τα… αίματα. Στην ιστορία μπλέχτηκε και ο Ζλάταν, με τα δύο «θηρία» να έχουν έντονο διάλογο, ενώ στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια. Με επέμβαση των ψυχραιμότερων, τελικά η κατάσταση ηρέμησε.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πράγματα ξέφυγαν παραπάνω από έναν… απλό καυγά. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ιμπραΐμοβιτς είπε στον Λουκάκου: «Πήγαινε να κάνεις τις μ@@ σου με τα βουντού, μικρέ γαϊδαράκο» και αυτός του απάντησε, λέγοντας του: «Γ@@@ εσένα και τη γυναίκα σου».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button