Πελοπόννησος

Χαμός στο περιφερειακό συμβούλιο: Τσακωμοί με κουβέντες για «ψυχοθεραπεία», «πολιτικά γεράματα» και «μητέρα Τερέζα»!

Χάος επικράτησε σε κάποια διαστήματα στο περιφερειακό συμβούλιο, όταν κατά τη διάρκεια μιας τοποθέτησης του Νίκου Γόντικα για το θέμα που αφορούσε το πρόγραμμα «Ενίσχυση και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για εργαζόμενους επιχειρήσεων», παρενέβη η τέως αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου.

Η κυρία Νικολάκου είπε ότι ο κ. Γόντικας δεν μιλούσε επί του θέματος και είχε περάσει κατά πολύ την ώρα που δικαιούται. «Έρχεται και κάνει ψυχοθεραπεία, δίνει θεατρική παράσταση» είπε χαρακτηριστικά.

«Ήσουν λάντζα δέκα χρόνια και τώρα κάνεις τον κλακαδόρο» της απάντησε ο Γόντικας και της ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα, Πιο πριν ο κ. Γόντικας είχε μιλήσει για «πολιτικά γεράματα» όταν αναφέρθηκε στον Πέτρο Τατούλη.

Ο Πρόεδρος του συμβουλίου Μανώλης Σκαντζός ζήτησε από την Ντίνα Νικολάκου να μην διακόπτει τους συνομιλητές και να τον αφήσει να διευθύνει τη συζήτηση.

Στη συνέχεια παρενέβη ο Γιώργος Δέδες λέγοντας ότι δεν είναι ανεκτό να μιλάει κάποιος για ψυχοθεραπείες, για να του απαντήσει η Ντίνα Νικολάκου: «Και ποιος είσαι εσύ; Η Μητέρα Τερέζα του Περιφερειακού Συμβουλίου;».

Την αναφορά περί «ψυχοθεραπείας» καταδίκασαν τόσο ο Θανάσης Πετράκος, όσο και η Δήμητρα Λυμπεροπούλου.

Στο τέλος, η κυρία Νικολάκου διευκρίνισε ότι η αναφορά της δεν είχε καμία προσωπική αιχμή και ότι η κόντρα της με τον Νίκο Γόντικα είναι αμιγώς πολιτική.

Δείτε το βίντεο στο 1.03.30.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button