Τοπικά Νέα

Χρηματικό πρόστιμο 1.200 ευρώ για τον εμπρησμό στους Χριστιάνους

Το δικαστήριο του αναγνώρισε ως ελαφρυντικό -και- την ομολογία του

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Κυπαρισσίας στον άνδρα που ομολόγησε πως τα ξημερώματα του Σαββάτου έβαλε φωτιά στην περιοχή της Τ.Κ. Χριστιανουπολης.

Το δικαστήριο αναγνώρισε ως ελαφρυντικό την ομολογία του και την ειλικρινή μεταμέλειά του, καθώς και στο γεγονός ότι συμμετείχε στην κατάσβεση της φωτιάς.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Ωραία, θα τρελαθουμε τελείως. Ούτε θα μάθουμε για ποιον λόγο έβαλε την φωτιά στις 12.30 το βράδι (μήπως είναι συριζαιος;) αλλά το καλύτερο είναι πως επειδή έκανε πως προσπαθούσε να σβήσει την φωτιά, προφανώς για να κοροϊδέψει τις αρχες, το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο γιατί θεώρησε την πράξη αυτή ως ελαφρυντικό. Τελεια, δηλαδή απλά είμαστε τυχεροί που δεν κάηκε το σύμπαν. Καταλαβαίνω πως ζούμε στην μετα-Τσιπρα-εποχη όπου το “πουλάω τρέλα” θεωρείται αρετή, αλλά πλέον από ότι καταλαβαίνω ο εμπρησμός θεωρείται μια αντιδεξια χαβαλεδιαρικη δίκαιη πράξη. Ήταν δίκαιο έγινε πράξη λοιπόν, και καλά ξεμπερδεματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button