Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Χρηματοδότηση ύψους 700.000 ευρώ στον Δήμο Πύλου – Νέστορος

Χρηματοδότηση συνολικού ύψους 700.000 ευρώ προς τον Δήμο Πύλου – Νέστορος ενέκρινε με σχετικές αποφάσεις του το υπουργείο Υποδομών, για έργα που αφορούν αποκατάσταση ζημιών οι οποίες προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο του δήμου από έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως ο μεσογειακός κυκλώνας “Ζορμπάς” πέρυσι το φθινόπωρο. Ειδικότερα, η μία πίστωση ύψους 590.000 ευρώ, αφορά την αποκατάσταση ζημιών στην διαδημοτική οδοποιία, οι οποίες προκλήθηκαν από τον “Ζορμπά”, πέρυσι το φθινόπωρο. Στο σχετικό αίτημα που είχε υποβάλει ο δήμος τον περασμένο Νοέμβριο, ειδικότερα, σημειωνόταν -μεταξύ άλλων- ότι “κρίνεται απολύτως αναγκαία η υλοποίηση του έργου, προκειμένου να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο του δήμου και να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του”.
Η δεύτερη πίστωση, ύψους 110.000 ευρώ, προορίζεται να καλύψει τη δαπάνη αποκατάστασης του δρόμου Χώρα – Μεταξάδα, που υπέστη ζημιές από την κακοκαιρία
Το σχετικό αίτημα του δήμου για την πίστωση είχε διατυπωθεί στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, με την επίκληση των ίδιων λόγων που αναφέρονται και πιο πάνω.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button