Πολιτική

Χρηστίδης από Καλαμάτα: “Διαμορφώνουμε μια νέα σελίδα για το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής”

Κάλεσμα στους πολίτες της Μεσσηνίας να ψηφίσουν στις εκλογές της 5ης Δεκέμβρη για την εκλογή του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, έκανε σε προεκλογική του ομιλία στο ξενοδοχείο “REX” της Καλαμάτας ο υποψήφιος πρόεδρος, Παύλος Χρηστίδης. Τόνισε ότι οι πολίτες με τη συμμετοχή τους θα ανοίξουν μια νέα σελίδα αισιοδοξίας για το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής…

Ο Παύλος Χρηστίδης μίλησε χθες το βράδυ στην Καλαμάτα, ενώ σε δήλωσή του πριν την έναρξη της ομιλίας του έκανε λόγο για “ένα ακόμα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας, ένα μήνυμα το οποίο στέλνει μια πρόσκληση προς όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες του τόπου να ψηφίσουμε στις 5 Δεκέμβρη. Διαμορφώνουμε μια νέα σελίδα, μια σελίδα αισιοδοξίας, μια σελίδα με ανανέωση, με περιεχόμενο, με πολιτική ενότητα και με διεύρυνση της παράταξης σε ακροατήρια τα οποία μέχρι σήμερα δεν μας άκουγαν, για το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής. Γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει παρελθόν, έχει ελπιδοφόρο παρόν αλλα έχει και ένα πολύ σημαντικό μέλλον. Και αυτό έχουμε έρθει να διαμορφώσουμε σήμερα εδώ στην Καλαμάτα”.

kalamatajournal.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button