Τοπικά ΝέαΧώρα

Χώρα: Της χρωστούσε δεδουλευμένα και …βρέθηκε με χειροπέδες

Δεδουλευμένα της χρωστούσε ο πρώην εργοδότης της και, αφού είδε και απόειδε, αποφάσισε να αναλάβει δράση και να πληρωθεί σε είδος, ωστόσο, κατέληξε με χειροπέδες, αφού ο πρώην εργοδότης τής έκανε μήνυση για κλοπή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Θάρρος” το περιστατικό συνέβη προχθές στη Χώρα. Μία 35χρονη εργαζόταν ως υπάλληλος σε κατάστημα της περιοχής. Ο ιδιοκτήτης, όμως, της χρωστούσε χρήματα από την εργασία της και προφανώς μέχρι προχθές δεν είχε καταφέρει να τα πάρει. Έτσι και αυτή αποφάσισε να πάει στο κατάστημα, γεμίζοντας με κουτιά γλυκά αξίας 112,30 ευρώ, τα οποία έβαλε στο αυτοκίνητό της. Ενημέρωσε δε τον ιδιοκτήτη ότι δε θα πληρώσει, καθώς τα παίρνει για τα χρήματα που της χρωστάει.

Ο πρώην εργοδότης της, όμως, δεν έχασε χρόνο και κατέθεσε μήνυση σε βάρος της 35χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων για κλοπή. Η κοπέλα παρουσιάστηκε μόνη της στο τμήμα, ενώ οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν μιας και ήταν σε ισχύ το αυτόφωρο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Τι αλλο θα δουμε ?? ο εργοδοτης εκτος απο μεγαλος μαλακας ειναι και ασχετος με την οικονομικη διαχειριση της επιχειρησης του!! Οντας κακοπληρωτης σε ολα του…….οι απληρωτοι εργαζομενοι κανουν ουρα’ για τα δεδουλευμενα τους στις αιθουσες των δικαστηριων ,ειχε το θρασος να ζηταει και τα ρεστα απο την πρωην εργαζομενη υπαλληλο του?
    Ας της δωσει τα οφειλομενα σε γλυκα ..πιο φθηνα θα του ερθει!!
    ΦΙΛΕ εργοδοτα!! αλλο ο ανοιχτοματης και αλλο ο αυγουλοματης οπως τραγουδησε ο μεγαλος Νικος Παπαζογλου!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button