Δήμος ΜεσσήνηςΕκπαίδευση

Ψηφιακός Διαγωνισμός για μαθητές του Δήμου Μεσσήνης

Διαγωνισμό με θέμα την προβολή της Μεσσήνης και των χωριών του Δήμου Μεσσήνης, τον τρίτο κατά σειρά, διοργανώνει ο φορέας ψηφιακής προβολής “Στην ομορφιά που χάνεται”, σε συνεργασία με την σχολή πληροφορικής “Αλγόριθμος”.

Ο διαγωνισμός, που αφορά παιδιά ηλικίας από 9 έως 15 ετών, ξεκίνησε χθες Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλουν σε ψηφιακή μορφή φωτογραφίες, βιντεοδημιουργία, ψηφιακή παρουσίαση ή ιστοσελίδα που αφορά προορισμό του Δήμου Μεσσήνης (την πόλη, τα χωριά ή και τα αξιοθέατα).

Τα ψηφιακά έργα θα αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση diagonismospsifiakos@gmail.com. Από τις δύο κατηγορίες 9 έως 11 ετών και 12 έως 15 ετών, θα βραβευθούν συνολικά δύο διακριθέντες. Το πρόγραμμα “Ψηφιοποιώ τον τόπο μου” έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα αλλά παράλληλα το ψηφιακό υλικό αξιοποιείται για την προβολή του Δήμου Μεσσήνης μέσα από τα διαδίκτυο και σελίδες πανελλήνιας εμβέλειας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button