Αθλητικά

«Όργια» Μέσι με την Αργεντινή – Γκολ με φοβερή λόμπα

Πιο ορεξάτος από ποτέ δείχνει το τελευταίο διάστημα ο Λιονέλ Μέσι.

Ο αργεντινός σούπερ σταρ έχει βρει τα πατήματά του στο Παρίσι και αυτό βγήκε και στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, απέναντι στην Ονδούρα.

Σε μια αναμέτρηση με στόχο την προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Αλμπισελέστε εμφανίστηκε και πάλι πειστική, με τον Μέσι να δίνει ρεσιτάλ και να φαντάζει και πάλι πιο έτοιμος από ποτέ.

Ο pulga σκόραρε δύο φορές, ενώ είχε συμμετοχή και στο άλλο γκολ της ομάδας του, ξεκινώντας ουσιαστικά τη φάση με μια φοβερή κάθετη πάσα.

Παράλληλα, ο Μέσι ήταν αυτός που πέτυχε και το ωραιότερο γκολ του αγώνα, όταν διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με μια απίθανη λόμπα, σαν αυτές που μόνο ο pulga ξέρει να κάνει.

Για την ιστορία, αυτό ήταν το 34ο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο η Αργεντινή παρέμεινε αήττητη, πλησιάζοντας στο απόλυτο ρεκόρ των 37 συνεχόμενων αήττητων παιχνιδιών, το οποίο κατέχει η Ιταλία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button