Κόσμος

Όχι μόνο τον έστειλαν ζωντανό στο νεκροτομείο οι γιατροί, αλλά δεν τον άφηναν και να φύγει

Νοσοκομείο στην Κολομβία διαπίστωσε τον θάνατο ενός 67χρονου άντρα και έστειλε τη σορό του στο νεκροτομείο. Η κόρη του δεν πίστεψε στα τραγικά νέα και παρά τον κορονοϊό, μπήκε κρυφά στο νοσοκομείο για να δει με τα μάτια της.

Ο πατέρας της, ο Χουάν Μουνιόζ Ρομέρο, ανακηρύχθηκε νεκρός αφού εισήχθη στην κλινική Las Penitas με προβλήματα εξαιτίας της υψηλής πίεσης.

Δυο ώρες αργότερα, η κλινική ενημέρωσε του συγγενείς του 67χρονου ότι είχε πεθάνει. Η οικογένειά του απαιτούσε να δει τον νεκρό, αλλά οι γιατροί αρνήθηκαν, εξαιτίας των μέτρων για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού.

Η κόρη του Ρομέρο, όμως, παράκουσε και μπήκε κρυφά στο νεκροτομείο, μόνο για να βρει τον πατέρα της να αναπνέει και να έχει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την κόρη του, ακόμα και τότε οι γιατροί επέμεναν ότι ο Ρομέρο είναι νεκρός και πως ό,τι έβλεπε η θυγατέρα του δεν ήταν παρά μια φυσιολογική αντίδραση του σώματος του μακαρίτη.

Όπως ανέφερε ο γιος του Ρομέρο σε τοπική εφημερίδα, η αδερφή του, ευτυχώς, δεν πίστεψε τους γιατρούς και ζήτησε τη μεταφορά του πατέρα της σε άλλη κλινική.

Δυστυχώς, «όλη αυτή η ώρα στο νεκροτομείο τον επηρέασε και του προκάλεσε ισχαιμία», μια σοβαρή κατάσταση εξαιτίας της έλλειψης αίματος στα κύρια όργανα.

Τελικά, ο Ρομέρο μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για θεραπεία και η οικογένεια τώρα σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της κλινικής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button