Ελλάδα

​«Την κοπάνησε» ο ιερέας στη μέση της κηδείας σε χωριό της Μαγνησίας

Μοναδικό θέμα συζήτησης σε χωριό της Μαγνησίας αποτελεί το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες με πρωταγωνιστή τον ιερέα που τέλεσε την κηδεία ενός 90χρονου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα »ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ», »στήλη άλατος» έμειναν οι οικείοι και οι συγγενείς του άτυχου άνδρα όταν ο ιερέας που τελούσε την εξόδιο ακολουθία σε ιερό ναό περιφερειακού Δήμου, τους άφησε σύξυλους πριν από την ταφή, επικαλούμενος ότι έχει…αλλού υπηρεσία.

«Πρέπει να φύγω, διότι έχω υπηρεσία στο κοιμητήριο», φέρεται να είπε ο ιερέας, ο οποίος υπηρετεί στον συγκεκριμένο ναό εδώ και λίγους μήνες. Οι συγγενείς έμειναν άφωνοι μαζί με τους εκπροσώπους του γραφείου τελετών, που επίσης δεν πίστευαν στα αυτιά τους ό,τι άκουγαν.

Τελικά, η πομπή αναχώρησε από την εκκλησία για το νεκροταφείο που βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο του χωριού και την εκκλησία, ενώ το τελετουργικό της ταφής ανέλαβαν να το ολοκληρώσουν οι εκπρόσωποι του γραφείου τελετών, απουσία φυσικά ιερέα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button