ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

188.000 ευρώ για την δημοτική οδοποιία της Δ.Ε. Γαργαλιάνων

 

zimvraka-e1467016336546


Στην εργολαβία περιλαμβάνονται ασφαλτοστρώσεις σε Βάλτα και Πύργο.

Ο Δήμος Τριφυλίας προχώρησε στη δέσμευση πίστωσης ύψους 188.066,08 ευρώ, για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων με ΚΑΕ 30.7323.013 του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 για την δημοτική οδοποιία Γαργαλιάνων. Η απόφαση της ανάληψης υποχρέωσης δημοσιεύτηκε χθες στη Διάυγεια.

Η δημοπράτηση του έργου αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου (πιθανότερη ημερομηνία 6 Ιουνίου) και η εργολαβία περιλαμβάνει, νέο τάπητα ασφάλτου από την στροφή του Συνεταιρισμού μέχρι και την στροφή του 2ου Δημοτικού Σχολείου (θα γίνει φρεζάρισμα της υπάρχουσας ασφάλτου και θα «πέσει» νέα τάπητα). Θα κατασκευαστούν ράμπες ΑΜΕΑ στην είσοδο του δημοτικού καταστήματος Γαργαλιάνων (δημαρχείο), στην είσοδο του Γυμνασίου Γαργαλιάνων καθώς και στο γήπεδο. Τέλος, θα γίνουν πλακοστρώσεις στα πεζοδρόμια δεξιά και αριστερά της οδού Νικολοπούλου, μέχρι και το κτίριο του παλιού κτηνιατρείου.

Ασφαλωστρώσεις θα γίνουν και σε Βάλτα και Πύργο, στην πρώτη περίπτωση θα γίνει ασφαλτόστρωση στο δρόμο που υπάρχει μπροστά από το κτίριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βάλτας, ενώ στη δεύτερη περίπτωση θα γίνει ασφαλτόστρωση σε ένα κομμάτι του δρόμου που οδηγεί στο σχολείο του Πύργου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.