Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

2ο Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων: Επιστροφή στο σχολείο για τους γονείς… για τον εξωραϊσμό του εσωτερικού χώρου! [εικόνες]

 


Η εσωτερική αισθητική αναβάθμιση του σχολείου είναι μία από τις προτεραιότητες του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργααλιάνων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, “Ξεκινήσαμε δυναμικά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι  την προσπάθειά μας να ανακαινίσουμε εσωτερικά το σχολείο μας.  Η αρχή έγινε με τα ρόλερ στις τάξεις και συνεχίζεται με το βάψιμο των αιθουσών. Σήμερα (σ.σ. χθες) ολοκληρώθηκε και η δεύτερη αίθουσα της ΣΤ τάξης, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Παράλληλα συνεχίζονται και οι εργασίες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν ακόμα και ελπίζουμε ο Δήμος να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθειά μας.

Το σχολείο μας όμως χρειάζεται ανακαίνιση και εξωτερικά, κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Ήδη ο Δήμος μας έχει υποσχεθεί την ανακατασκευή του προαύλιου χώρου, καθώς και κάποιες επισκευές στο εξωτερικό του κτιρίου. Ευχόμαστε και τα δύο έργα να πραματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό!”

 

Exit mobile version