ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα στην πόλη της Κυπαρισσίας! [εικόνες]

ΔΕΝΤΡΟ 2


Η Κυπαρισσία γέμισε από το Φως των Χριστουγέννων ανάβοντας τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε 3 σημεία της ιστορικής πόλης, που λούστηκε από τα χρώματα των εορτών με την αρωγή των φορέων της πόλης.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την πλατεία Άνω Πόλης όπου φωταγωγήθηκε το δέντρο με τις απαγγελίες των Χορωδιών του 1ου και 3ου Δημοτικού σχολείου της πόλης ενώ μοιράστηκαν φαναράκια καθώς τιμήθηκε το έθιμο των Φανοδρόμων με επίκεντρο την αγορά της Άνω Πόλης με την συμμετοχή των κατοίκων και του συλλόγου για την Προστασία και Αναβίωση της Άνω Πόλης που ήταν παρών.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στην πλατεία της Αγοράς στο κέντρο της πόλης όπου σε ειδικό χώρο οι χορωδίες των Δημοτικών σχολείων και η Φιλαρμονική Ορχήστρα της πόλης έδωσαν γιορτινό τόνο ψάλλοντας τα κάλαντα σε 2 γλώσσες. Το δέντρο φωταγωγήθηκε με την παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας Τάκη Κατσίβελα, παρουσία αιρετών και του Γ. Γραμματέα του Δήμου, ενώ τα καταστήματα ήταν γεμάτα από φως με πρωτοβουλία του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας.

Ξεχωριστή νότα στην φωταγώγηση των Δέντρων αποτέλεσαν τα Χάλκινα της Φλώρινας που έδωσαν μικρή συναυλία αργότερα στην κεντρική πλατεία διανύοντας την απόσταση από την αγορά ως την κεντρική πλατεία και η άριστη Παιδική Χορωδία.

Στην κεντρική πλατεία έγινε Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με ευχές από το Δήμο Τριφυλίας, τον Πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου της πόλης, τον Σύλλογο Νέων όπου ευχαρίστησαν τους φορείς που συμμετείχαν όπως η Γαία, ο ΜΕΣΚ, οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών σχολείων, ανανεώνοντας το ραντεβού για την Κυριακή το μεσημέρι.

DSC00950

DSC00952

ΔΕΝΤΡΟ 1

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button