ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Πρόγραμμα ανακύκλωσης στην Κυπαρισσία

Ύστερα από πρωτοβουλία της εκπαιδευτικής κοινότητας της Κυπαρισσίας, και τη θετική ανταπόκριση του Δήμου Τριφυλίας, θα ξεκινήσει σύντομα πρόγραμμα ανακύκλωσης στην Κυπαρισσία.

Η πρωτοβουλία ανήκει στους εκπαιδευτικούς του γυμνασίου Κυπαρισσίας, Γιώργο Τσάλτα, Δέσποινα Θεοδοσάκη και Αλεξάνδρα Γκότση, που με την υποστήριξη και άλλων εκπαιδευτικών αποφάσισαν να κάνουν ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης.

Μάλιστα, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η σύμβαση συνεργασίας του Δήμου Τριφυλίας με το εγκεκριμένο εθνικής εμβέλειας Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης και Ανακύκλωσης Συσκευασιών και αποβλήτων «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» για την Οργάνωση Ολοκληρωμένου συστήματος Εναλλακτικής διαχείρισης Συσκευασιών στον δήμο άνευ ανταλλάγματος για τον δήμο.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσίγγανος, ο οποίος συνεχάρη τους καθηγητές για την πρωτοβουλία τους, οι κάδοι θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button