Κόσμος

Αφγανιστάν: Η μεγαλύτερη ποπ σταρ της χώρας διέφυγε με αεροσκάφος των ΗΠΑ

Η Αριάνα Σαγίντ επιβιβάστηκε εγκαίρως σε πτήση και κατευθύνεται προς την Τουρκία – Αιχμάλωτη των Ταλιμπάν η πολιτικός Σαλίμα Μαζάρι, φόβοι ότι την έχουν εκτελέσει

Ενώ πλήθος απελπισμένων Αφγανών «τρέχει» προς το αεροδρόμιο της Καμπούλ για να γλυτώσει από τους Ταλιμπάν, πολλοί είναι εκείνοι που μένουν πίσω με τον φόβο ότι θα δολοφονηθούν με βάναυσο τρόπο ή και θα βιαστούν στην περίπτωση των γυναικών. Τυχερή, ωστόσο, στάθηκε η δημοφιλής στη χώρα τραγουδίστρια της ποπ, Αριάνα Σαγίντ, καθώς πρόλαβε να επιβιβαστεί σε πτήση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ  την Τετάρτη.sagint Η Αριάνα Σαγίντ υπήρξε τραγουδίστρια και κριτής στο «The Voice» της χώρας. «Είμαι καλά και ζωντανή και ύστερα από μερικές αξέχαστες νύχτες, έφτασα στη Ντόχα του Κατάρ και περιμένω την τελική μου πτήση πίσω στην Κωνσταντινούπολη», έγραψε η 36χρονη σταρ στους 1,3 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram. Αργότερα, δημοσίευσε μία φωτογραφία που έδειχνε ότι είχε ήδη πετάξει με προορισμό την Τουρκία.

sayed
sayeed

Από την άλλη, υπάρχουν φόβοι ότι η Σαλίμα Μαζάρι, μία από τις λίγες γυναίκες πολιτικούς του Αφγανιστάν, κρατείται αιχμάλωτη από τους Ταλιμπάν και πιθανόν να εκτελεστεί.

salim

protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button