Τοπικά Νέα

«Φούστα Μπλούζα» των Ρέππα-Παπαθανασίου στην Κυπαρισσία

«Φούστα Μπλούζα» των Ρέππα-Παπαθανασίου στην Κυπαρισσία

Η θεατρική ομάδα «Κλαυσίγελος» του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας παρουσιάζει σήμερα τη θεατρική παράσταση «Φούστα Μπλούζα» των Ρέππα-Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία Κώστα Λαού, στην αίθουσα “Αλέκος Παπαδόπουλος” στις 9 μ.μ.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν στις 31 Μαρτίου, καθώς και στις 1 και 2 Απριλίου.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Αντωνακοπούλου Παναγιώτα, Γεωργιάδου Μαρία, Δημητράκης Θοδωρής, Κανελλόπουλος Γιώργος, Κοπελούδη Έφη, Παπαδόπουλος Κυριάκος, Πλέτσα Πάτυ, Σαρδέλη Χριστίνα, Σταθόπουλος Γιάννης, Φοίφα Έλενα. Σκηνογραφία: Δήμητρα Πανάγου, χορογραφία: Ακριβή Βλαχούλη, κατασκευή σκηνικών: Χριστίνα Σαρδέλη, βίντεο φωτογραφίες: Other View, Ελένη Αρεστη, Σάκης Φωτόπουλος, ήχος και φως: Αφοί Λάγαρη. Επιμέλεια αφίσας και ζωγραφική: Θανάσης Σαμπαζιώτης, Ειρήνη Φωτιάδου.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. συγχαρητήρια για την παράσταση. Οι ερασιτέχνες , τις περισσότερες φορε΄ς, είναι καλύτεροι από τους επαγγελματίες και τους τους σπουδαγμένους. Ένα μικρό λάθος: Δημητρακάκης, όχι Δημητράκης.

  2. Ενας σώφρων δεν υπήρξε να προστατεύσει τους ηθοποιούς και το κοινό της πόλης?
    Μια κωμωδία_ συρραφή τετριμένων και ξεπερασμένων “αστείων” του διδύμου Ρέππα_Παπαπαθανασίου, διανθισμένη με έναν καταιγισμό βωμολοχιών, μόνο και μόνο για να “κακαρίσει” το κοινό, που πήγε με καλή πρόθεση να διασκεδάσει και να στηρίξει την νέα προσπάθεια της πόλης.
    Οι ηθοποιοί εγκατελλειμένοι, χαμένοι και ασύνδετοι πάνω στη σκηνή, να αναπαράγουν τις εύκολες προστυχολογίες για το εύκολο χαχανητό.
    Ο “σκηνοθέτης”, αυτό είχε εύκολο, αυτό πούλησε, άξιος ο μισθός του.
    Οι υπόλοιποι? Γιατί υποτιμούν τη νοημοσύνη του κοινού??
    Ο ερασιτέχνης έχει όλη την συμπάθεια για ατέλειες ή αστοχίες, δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να καταφεύγει σε τσαπατσουλιά, προστυχολογία και υποτίμηση, για να πετύχει μια εύκολη και ευτελή “καταξίωση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button