Τοπικά Νέα

4 συμβασιούχοι πυροπροστασίας στο Δήμο Τριφυλίας

Την πρόσληψη 4 ατόμων ΥΕ εργατών πυροπροστασίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως 4 μηνών (Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος Σεπτέμβριος), για την φύλαξη των επικίνδυνων ορεινών περιοχών σε όλη την έκταση του Δήμου Τριφυλίας, ενέκρινε με ομόφωνη απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας

Από την πλευρά της, η δημοτική σύμβουλος Σταματία Αλεξοπούλου ανέφερε τα εξής: «Συμφωνώ και ψηφίζω ΥΠΕΡ της εισήγησης για την πρόσκληση εποχικού προσωπικού για την πυρασφάλεια. Θα παρακαλούσα να εξετάσετε όμως την πρόσληψη 6 ατόμων και όχι μόνο 4. Εάν επιμένετε για 4 άτομα, δεν θα διαφωνήσω. Με την ευκαιρία κι επειδή είναι αρχές Απριλίου θέλω να θέσω το θέμα πρόσληψης ναυαγοσωστών προκειμένου να γίνουν έγκαιρα διαδικασίες για πρόσληψή τους και τοποθέτησή τους στις παραλίες. Προτείνω να πάρουμε απόφαση είτε σήμερα εκτός ημερήσιας διάταξης είτε στην επόμενη συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής για πρόσληψη ναυαγοσωστών για όλες τις παραλίες που πραγματικά είναι πολυσύχναστες. Ναυαγοσώστες για Μάτι, Λαγκούβαρδο, Στόμιο, ΑϊΛαγούδη, Καλό Νερό, Αγιαννάκη, Βουνάκι και Ελαία. Πόσοι χρειάζονται για να καλύπτουν τις παραλίες; Όσοι χρειάζονται τόσες θέσεις ναυαγοσωστών να προκηρύξουμε για 4 μήνες. Για ασφάλεια στις παραλίες μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.