Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

400.000 ευρώ για το οδικό δίκτυο της πόλης των Φιλιατρών

Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας ο δήμαρχος κ. Κατσίβελας εξήρε την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου Τριφυλίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μάλιστα, ο κ. Κατσίβελας αναφέρθηκε σε μια σειρά από έργα που υλοποιούνται, αλλά και έργα τα οποία θα γίνουν.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, «Συνέπεια της πολλή καλής συνεργασίας του Δήμου Τριφυλίας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου ερχονται συνεχώς ευχάριστα νέα για έργα στη περιοχή. Περα από τις παρεμβάσεις σε οδικούς άξονες, βεβαίως τους εθνικούς που ήταν αρμοδιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το συνολικό ποσό φαίνεται πως φτάνει στα 3.400.000 προ εκπτώσεων (εκτός των παρεμβάσεων στο λιμάνι της Κυπαρισσίας ύψους 2.200.000 προ εκπτώσεων) στις κατανομές που έκανε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια ο κ. Κατσίβελας αναφέρθηκε στις πρόσφατες κατανομές πιστώσεων λέγοντας πως, «Ενημερώνω ότι οι τελευταίες κατανομές των πιστώσεων από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων αφορούν τον δρόμο Πλατάνια – Νέδα ύψους 500.000 ευρώ βελτίωση και επισκευή. Πολύ σημαντικό έργο είναι οι παρεμβάσεις στους Δημοτικούς δρόμους της πόλεως των Φιλιατρών αξίας 400.000 ευρώ. Η επισκευή και η επέκταση της άρδευσης στις Βρύσες 75.000 ευρώ, ο δρόμος της Βάλτας 400.000 ευρώ, βελτιώσεις και παρεμβάσεις στον οδικό άξονα Ελαία – Κυπαρισσία – Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι ύψους 500.000 ευρώ και 300.000 ευρώ για το τμήμα Καλό Νερό – Τσακώνα, συν τα προγράμματα και οι χρήσεις από το πρόγραμμα Φιλόδημος που φτάνουν 550.000, συν το δρόμο Κατσιμικάδας που ολοκληρώθηκε, 190.000 ευρώ, συν το δρόμο της Περιστεριάς που ολοκληρώνεται σε συνεργασία με Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.