Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

43% έκπτωση για τη βελτίωση του Γηπέδου Μπάσκετ Λυκείου Φιλιατρών

luk filiat


Δημοπρατήθηκε χθες το έργο«Βελτίωση Γηπέδου Μπάσκετ Λυκείου Φιλιατρών» εκτιμώμενου προϋπολογισμού 29.993,10 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), με προσωρινό μειοδότη να αναδεικνύεται η εταιρεία ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΙΩΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., με συνολική τιμή προσφοράς 13.787,15€ (πλέον ΦΠΑ 24%) και με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης 43,00%, επί του προϋπολογισμού

Να σημειωθέι ότι ενδιαφέρον συνολικά υπήρχε από έξι εταιρείες, από τις οποίες όμως αφού η Επιτροπή έλεγξε τα δικαιολογητικά συμμετοχής και τις εγγυητικές επιστολές των διαγωνιζομένων, μόλις μία προσφορά έγινε δεκτή.

Με το έργο αυτό θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες βελτίωσης του δαπέδου του παλαιού τύπου γυμναστηρίου που ευρίσκεται εντός του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου Φιλιατρών. Το εν λόγω δάπεδο (από άσφαλτο) έχει καταστεί επικίνδυνο για αθλητικές δραστηριότητες, λόγω της εκτεταμένης φθοράς και ολισθηρότητάς του και χρήζει άμεσης ανακατασκευής. Επιπλέον, θα εκτελεστούν και ορισμένες κτιριακές εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της εν λόγω αθλητικής εγκατάστασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.