ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Aίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ των Περιβαλλοντικών Όρων του ΒΙΟ.ΚΑ. από κατοίκους των Γαργαλιάνων

Ομόφωνα ο Δήμος Τριφυλίας θα ασκήσει παρέμβαση για διατήρηση ισχύος των Περιβαλλοντικών Όρων του ΒΙΟ.ΚΑ. Γαργαλιάνων

Το θέμα «Λήψη απόφασης περί άσκησης ή μη παρέμβασης του Δήμου στη δίκη επί της αίτησης ακύρωσης των Αντωνίου Χαλαζωνίτη, Διονυσίου Χαλαζωνίτη, Αγγελικής Χαλαζωνίτη και Πολυχρόνη Κουνάβη ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 20 Νοεμβρίου 2019» συζητήθηκε στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τριφυλίας.

Όπως ειπώθηκε, οι προαναφερόμενοι έχουν ασκήσει αίτηση ακύρωσης για να προσβάλλουν την έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων του έργου Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων, ΒΙΟ.ΚΑ. και αγωγού διάθεσης επεξεργασμένων λυμάτων του τέως Δήμου Γαργαλιάνων. Η αίτηση ακύρωσης δεν στρέφεται κατά του Δήμου αλλά ο Δήμος έχει έννομο συμφέρον και μπορεί να ασκήσει παρέμβαση για τη διατήρηση ισχύος της προσβαλλόμενης πράξης.

Ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε ο Δήμος Τριφυλίας να ασκήσει παρέμβαση στη δίκη κατά της αίτησης ακύρωσης των Π.Ο. και υπέρ της διατήρησης ισχύος της πράξης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης έγκρισης των Π.Ο. του έργου της Ε.Ε.Λ., ΒΙΟ.ΚΑ. και αγωγού διάθεσης επεξεργασμένων λυμάτων του τέως Δήμου Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.