Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Costa Navarino – Navarino Dunes: Ζητείται βοηθός προϊσταμένου συντήρησης Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων  

Η Costa Navarino είναι ο νέος κυρίαρχος προορισμός στην Μεσόγειο, με ισχυρή δέσμευση στις βιώσιμες πρακτικές και περιβαλλοντική συνείδηση. Βρίσκεται στην περιοχή της Μεσσηνίας στην Νοτιοδυτική Πελοπόννησο. H Costa Navarino έγκειται με φόντο ένα παρθένο μαγευτικό παραθαλάσσιο τοπίο και 4.500 χρόνια Ιστορίας.

Το Navarino Dunes αποτελείται από 2 πολυτελέστατα ξενοδοχεία τα οποία διαχειρίζεται σε συνεργασία με την Marriott, το «The Westin Resort, Costa Navarino» και το «The Romanos, a Luxury Collection Resort», προσφέροντας συνολικά 766 δωμάτια, σουίτες, βίλες, το «House of Events», ένα υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο 5.000 τετραγωνικών μέτρων, το «Anazoe Spa», τέσσερα πρότυπα γήπεδα γκολφ, εξαιρετικά γκουρμέ εστιατόρια, καταστήματα και μπουτίκ, πρώτης τάξεως παιδικές εγκαταστάσεις και πολλά αλλά αθλήματα και δραστηριότητες.

Οι βραβευμένες ξενοδοχειακές μονάδες «The Westin Resort Costa Navarino» και το «The Romanos, a Luxury Collection Resort» αναζητούν Βοηθός προϊσταμένου συντήρησης Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων για την στελέχωση του Τμήματος Συντήρησης.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ : Η εύρυθμη λειτουργία των υδραυλικών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων της Costa Navarino- Navarino Dunes.

 

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ :

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Παρέχονται: 

Email.: christina.nikaki@costanavarino.com

Exit mobile version