Τοπικά Νέα

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του καταστήματος Μπαράκα στον Αγρίλη Φιλιατρών

ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΓΡΙΛΗ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Η Διοικούσα επιτροπή του Ιερού Προσκυνήματος Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγρίλη προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό προφορικό διαγωνισμό στις 09 Μαρτίου 2024 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.30 π.μ. στο Γραφείο του Ιερού Προσκυνήματος στον Αγρίλη για την εκμίσθωση του καταστήματος (εστιατόριο-ταβέρνα) ΜΠΑΡΑΚΑ επιφανείας 214,36 τ.μ. που βρίσκεται εντός του οικισμού Αγρίλη της Δ.Ε Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας.

Ο ελάχιστος όρος προσφοράς μισθώματος για τη μίσθωση του παραπάνω καταστήματος ορίζεται στο ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ μηνιαίως .Προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να λάβει μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να προκαταβάλλει ως εγγύηση το ποσό των χιλίων (1.000) ευρώ .Η διάρκεια της μίσθωσης ορίστηκε εξαετής με δικαίωμα ανανέωσης .

Η Διακήρυξη με τους όρους της πλειοδοσίας θα παραμείνει αναρτημένη στο Γραφείο του Ιερού Προσκυνήματος στον Αγρίλη.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί αντίγραφο της διακήρυξης πριν την συμμετοχή του και θα πρέπει να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι έλαβε πλήρη γνώση των όρων αυτής.

Για πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τον πλειοδοτικό διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα που ανήκουν σε μέλη της Επιτροπής : 6944238373 (Όλγα Παγάνη ) και 6945924464 (Αθανάσιος Μπακογιάννης).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button