Τοπικά Νέα

Διπλή μεσημεριανή συνεδρίαση την Παρασκευή του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Διπλή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Στην πρώτη συνεδρίαση, στις 12.30 το μεσημέρι, τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: Χορήγηση 2ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Δημοτική οδοποιία ΔΕ Αυλώνας». Έγκριση εκσκαφής και χρήσης υπεδάφους για τη διέλευση δικτύων ηλεκτρονικής επικοινωνίας στην Κοινότητα Καλού Νερού του Δήμου Τριφυλίας. Χορήγηση παράτασης σε συνέχεια της οριακής προθεσμίας κατόπιν αιτήματος του αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών. Έγκριση της αριθ.3/2023 ΑΔΣ της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα «Γ’ κατανομή έτους 2023 χρηματοδότησης ποσού 51.200 ευρώ για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου οικονομικού έτους 2023. Έγκριση δαπάνης εκ νέου για την εκτέλεση του έργου «Διαπλάτυνση της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Φιλιατρά – παραλλαγή δικτύου ΔΕΗ».

Στη δεύτερη συνεδρίαση, που έχει προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι, τα θέματα προς συζήτηση είναι: Χορήγηση 5ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων Φιλιατρών (καθαίρεση ασφαλτοτάπητα λόγω βλαβών στο οδικό δίκτυο της πόλης και επανατοποθέτησή του)». Χορήγηση 1ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης που αφορά την πράξη με τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδού Μουριατάδα – Μεμί». Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας έτους 2023.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button