Τοπικά Νέα

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών: Νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνικού Ασφαλείας

Από τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικών Ασφάλειας 2024 από επιχειρήσεις που ανήκουν στη Β΄και Γ΄κατηγορία επικινδυνότητας.

Αναλυτικά:

-Επιχειρήσεις Β΄κατηγορίας – μεσαίας επικινδυνότητας: Συνεργεία, επιχειρήσεις επεξεργασίας ξύλου, μέταλλου, υφάσματος και δέρματος, οικοδομικά και παρόμοια επαγγέλματα, κατασκευή υαλοπινάκων, αναγόμωση πυροσβεστήρων, ανυψωτικές εργασίες, πρατήρια υγρών καυσίμων κ.ά
-Επιχειρήσεις Γ΄ κατηγορίας – χαμηλής επικινδυνότητας: Γεωργία, κτηνοτροφία, εμπόριο, εστιατόρια, ξενοδοχεία, επικοινωνίες, μεταφορές, αποθηκεύσεις, τράπεζες, ασφάλειες, ενοικιάσεις κινητών και ακινήτων, διοικητικές – οικονομικές υπηρεσίες κ.ά
-Το σεμινάριο Β΄κατηγορίας διαρκεί 35 ώρες (7 πεντάωρα) και το κόστος είναι 110 ευρώ (είτε οι επιχειρήσεις είναι Μέλη του Συλλόγου, είτε όχι). Για τις επιχειρήσεις Β΄κατηγορίας, επειδή οι προϋποθέσεις είναι πολύ συγκεκριμένες θα σας ενημερώνουμε ανά περίπτωση για επιπρόσθετα δικαιολογητικά.
-Το σεμινάριο Γ΄ κατηγορίας διαρκεί 10 ώρες (2 πεντάωρα) και το κόστος είναι 50 ευρώ (είτε οι επιχειρήσεις είναι Μέλη του Συλλόγου, είτε όχι).
-Οι εργοδότες που θα επιμορφωθούν, μετά το πέρας του προγράμματος, θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης, που θα τους επιτρέπει να ασκούν καθήκοντα Τ.Α. στην επιχείρησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω in-box, στο e-mail info@esfiliatron.gr ή στο τηλεφωνο 6980209193.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button