Τοπικά Νέα

Η αλλαγή χρήσης του γηπέδου Γαργαλιάνων από χώρο Γυμνασίου-Λυκείου σε αθλητικό χώρο στο Δ.Σ. Τριφυλίας

Η αίτηση δέκα δημοτικών συμβούλων με θέμα: «Περί τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου Γαργαλιάνων ( Οικ. Τετράγωνο 12) ως προς την χρήση γης στον χώρο του αθλητικού σταδίου τμήματος ΑΒΓΞΝΜΑ ΕΜΑΒΑΔΟΎ 8.012,89 τ.μ και συγκεκριμένα για αλλαγή χρήσης από χώρο Γυμνασίου-Λυκείου σε αθλητικό χώρο, σύμφωνα με τις αποφάσεις τόσο του παρόντος όσο και του προηγούμενου Κοιν. Συμβουλίου Γαργαλιάνων, αναμένεται να συζητηθεί, μεταξύ άλλων, στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας την Παρασκευή, 24 Μαΐου, στις 8 το βράδυ.

Τα υπόλοιπα θέματα που θα ζητηθούν είναι τα εξής:

Έγκριση χορήγησης 2ης Παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Τεχνικά έργα Αγροτικής Οδοποιίας» Δήμου Τριφυλίας.

Έγκριση απολογισμού – ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικ. έτους 2023, Νομικού Προσώπου Φορέας Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας και σύνταξη έκθεσης διαχείρισης(Σχ.110/2024 ΑΔΕ).

Έγκριση Απολογισμού Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Τριφυλίας Οικ. Έτος 2023.(Σχ.6/2023 ΑΔΣ Σχολικής Επιτροπής).

Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ».

Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Επισκευή Σχολικών Κτιρίων ΔΕ Γαργαλιάνων».

Επικαιροποίηση της αριθ.56/2021 ΑΔΣ.

Β’ Κατανομή χρηματοδότησης για λειτουργικές δαπάνες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (Σχ.2/2024 ΑΔΣ Δημ. Επιτροπής Παιδείας).

Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ για απασχόληση στο ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ με ΑΦΜ: 800173110  κατά την περίοδο 2024-2025″.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Αυτό είναι σωστό για να μπορέσει να γίνει το γήπεδο ώστε να αθλείται η νεολαία του τόπου μας. Οι ομάδες που έρχονται να παίξουν με το Μιλτιαδη από όλους νόμους μας χλευάζουν με τα χαλια του γηπέδου που ειναι εντελώς ακατάλληλο να γίνονται αγώνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button